Website laten bouwen

Werkwijze

1. Introductie

het is natuurlijk van het grootste belang dat we bepalen wat het precieze doel van de nieuwe website is en wat er belangrijk is voor uw bedrijf. Zodra er een goed idee is geschetst van het plan en de online mogelijkheden zal ik een offerte samenstellen.

2. Offerte

Na de introductie ga ik een offerte voor je opstellen. Op deze offerte staan alle prijzen weergegeven, zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Ook zal ik bij deze offerte de exacte werkwijze voor uw project uitleggen, zodat u als opdrachtgever een duidelijk beeld krijgt wie wat precies gaat doen.

3. Start

Wanneer u een akkoord geeft aan de offerte ga ik van start met het maken van de voorbereidingen voor uw website. Dat betekent dat ik een planning zal maken voor de productie van uw website en een design zal opstellen voor de website. Voor dit deel in de productie van uw nieuwe website is het van belang dat ik alvast zoveel mogelijk input krijg van u (logo, eventuele foto's, teksten enz.) zodat ik hier het design op kan aanpassen.

4. Realisatie

Zodra u het ontwerp van de website heeft goedgekeurd ga ik aan de slag met het bouwen van uw website en het CMS systeem dat ik daarbij lever. Het CMS systeem is een systeem dat ik zelf bouw en precies op maat van uw website is. In deze stap is het voor u van belang dat u zo snel mogelijk alle teksten en inhoud van de website levert, zodat ik de verschillende pagina's kan maken.

5. Lancering van uw website

Als uw website helemaal af is dan wordt uw website (na toestemming) online geplaatst. Hierbij krijgt u ook een duidelijke uitleg voor het CMS systeem, zodat u ten alle tijden uw website aan kan passen.

6. Support

Het is natuurlijk belangrijk dat uw website en het CMS systeem altijd up to date blijven. Hiervoor zorg ik, dat doe ik door middel van updates in uw CMS systeem. Zo'n update kan bijvoorbeeld een betere versie van de tekstbewerker zijn. Ook blijf ik altijd support geven op uw vragen en opmerkingen.

Timo de Winter

Techniek

Voor het bouwen van een website gebruik ik verschillende technieken. Ik heb hier even een aantal van de balangrijkste technieken in een lijstje gezet, zodat u daar een iets beter beeld bij krijgt.

  • Bootstrap framework
  • HTML5
  • Responsive design
  • Javascript
  • SQL
  • PHP
  • CSS3

Neem contact met me op!

Heeft u vragen, opmerkingen? Neem gerust contact met me op, ik stuur u meestal binnen 48 uur al een antwoord. U kunt via dit form ook een offerte aanvragen, maar dit kan ook op de daarvoor bestemde pagina.

Offerte

Neem contact op!

Antwoord binnen 48 uur